Sola!

Jag vann kampen mot tvättberget=). trotts dess tappra försök genom att förstöra ena tvättmaskinen så hann jag ändå! dock tog det mig 3 timmar längre att tvätta, och jag fick hoppa en tvätt. men dock! Nu ska allt bara in i lådorna, och den sista tvätten som låg i torktumlaren ska vikas.

Har skurat badrummet i klorin, känner mig helt gruggig nu!. dessutom passade jag på att tvätta mitt duschdraperi i klorin också, det vart ganska mögligt längst ner, men nu är det skinande rent och luktar såå gott (hela mitt badrum luktar aq-va-kul!

Lexus som varit ensam hemma jättemånga gånger idag utan större framgång sitter brevid mig och tjurar (tror hon är kissig!!) men jag äter så hon får vänta.. när jag ätit upp och mamma är färdig med sin lasagne så ska vi träffas och gå ner tillsammans och sola solarium, mamma är en räddhare förstår ni och vågar därför inte sola ensam!. Planen är att jag och lexus ska sitta utanför och vänta på henne, sen ska de gåhem medans jag solar (mamma solar max 10 min, jag solar 15)

jag är verkligen trött på sopporna nu, hatar ju shakesen och bestämde mig för att bara äta soppa. på onsdag köper jag nog så att det blir shake, soppa och soppa istället för soppa * 3, tror kanske man inte tröttnar lika snabbt då. kommer dock bli så att jag får tvinga i mig frukosten.. drygt!!


Puss


Kanppen och Hakim

oavsett huuur dryga de är i verkligheten är det verkligen sååå jävla roliga när de kör sin Nrj-wakeupcall


haha


(nu kallar tvätten, igen!!)

Extravaganza

Hej! Först vill jag börja med att be om ursäkt för dålig uppdatering. men mina dagar har varit fyllda till MAX!
Nu kommer en uppdatering iallafall, den som väntar på något gott!

Dag 14 på XV, dessa två veckorna har gått förvånansvärt bra tycker jag. jag är vädligt mycket piggare på att göra saker, känner mig inte alls lika innestängd i min kropp mer. går ut långa rundor med Lexus osv. dock är jag även mycket tröttare än vanligt, eller jag är piggare, men jag håller bara kortare tider, men det är ju kanske inte så konstigt när jag bara äte 3 ggr om dagen?!. I tordags och lördags var jag bjuden på middag, i torsdags serverades både min favvo-mat (tacos) och min favvo efterrätt (chockladkaka) men jag klarade kvällen utan att äta mer än min soppa. i lördags vart vi 20 personer på släktmiddag hos sambons släkt, men det gick faktiskt bra det också. ingen mat här heller, dock en massa vänliga och intresserade personer som "var tvugna att fråga" varför jag åt soppa. men bara kommentarer om hur duktig jag vart och det kändes som en seger bara det.

första 3 dagarna bestod utav frossa, yrsel och dåligt - tålamod. men detta gick snabbt över och dagarna rullade på. sen kom dag 8 som vart riktigt jobbig, grät mig till sömns för att jag saknade någonting att tugga på, mådde allmänt dåligt och hatade mig själv för att jag blivit så tjock. vaknade dag 10 och kände mig mest patetisk för att jag mått så dåligt dagen innan, på det igen bara. (hade dock inte fallit för frestelsen och ätit). dagarna gick och det blev söndag = dag 12. Vaknade på morgonen, hade sovit 10 timmar, hade riktigt ont i huvudet, frossa, yrsel och trodde jag var påväg att bli riktigt sjuk. lade mig under filten på soffan och kollade veckans idol-maraton. stack till mamma på kvällen och insåg att jag blivit betydligt bättre, antagligen en svacka från bantningen!. dagarna fram tills dag har gått bra. en stor fördel med detta är att man slipper laga och välja mat på kvällarna, något vi i vanliga fall tycker är riktigt jobbigt (speciellt med tanke på att jag inte äter kött och martin inte äter veggo.mat).   

Imorgon är det vägning, undrans hur mycket jag gått ner? (enligt mammas våg 4kg), jag lovar att meddela er imorgon eller på torsdag. dessutom ska vi gjort vår läxa, så den måste jag göra idag (tur att man är ledig).


Tänker på dig idag min vän! Lycka till. Jag håller alla tummar och tår för dig. kramis    

Bråttom

om en timme ska vi ge oss av till martins kusin och fira hans 20års dag. jag sitter helt ofärdig. ska duscha nu. tänkte bara säga att jag lever. bloggade ju inte igår (fullspäckad dag, lämnade hemmet 06.10 och vart hemma 00.30) idag har jag gått långrunda med lexu. plockat undan i lägenheten så jag kan städa imorgon och nu sitter jag här. man hinner inte mycket när klockan är 12.00 när jag lämnar sängen!!


Kramis

Tjejkväll hos Cicci

Hej!

Precis kommit hem från en tjejkväll hos cicci, har haft en riktigt mysig och trevlig kväll! hon bjöd på tacos till middag och kladdkaka med jordgubbssås och vaniljglass till efterätt. riktigt gott!


HAHAHA trodde ni på det själva? skulle jag ätit det? nejnejnej, medans de andra tjejerna mumsade i sig detta goda, satt jag och slurkade i mig soppa=). stolt? ja, faktiskt riktigt stolt, var det jobbigt? Nej faktiskt inte ett dugg, tacosen ropade efter mig. men kladdkakan frästades inte ett dugg faktiskt. skönt!

Joel e här, han och martin har varit i garaget hela kvällen, men han vågar sig inte hem eftersom att lägenheten är fullproppad utav tjejer, så han följde med M hit istället!


Nu ska jag o Lexus sova, hon sitter och tittar på mig med stora trötta ögon, tror hon försöker pika! (hon vågar ju inte hoppa upp i sängen längre, någonting hon fått för sig, väldigt störigt på nätterna!!!)



puss o natti

Gårdagen

Hej vänner.

Idag vaknade jag upp på fel sida. grät mig till sömns igår för att jag vart så hungrig. att äta pulver 3 ggr om dagen är inget massor och igår hade jag verkligen behövt massor med mat, nyttig eller onyttig hade inte spelat någon roll, men jag åt inte och det är jag väldigt glad över idag.

Imorse när jag skulle cykla upptänkte jag punka på bakdäcket, herregud, det är verkligen inte meningen att jag ska cykla!!

Sitter på jobbet nu och "äter" min frukost. Snart ska jag ut och jobba igen, så får sluta skriva nu.

Tyvärr kommer det nog att vara dåligt med uppdatering idag, ska skynda mig ut med lexus och duscha/sminka mig efter jobbet, sen ska jag hem till min älskade vän Cicci och ha taco-kväll(de ska äta taco, jag ska äta soppa!!) och se IDOL, ska bli väldigt mysigt, sista gången för Lexus i lägenheten utan Isa



kramis

Jävla helvetes skitdag!

Förlåt för rubriken, men det är verkligen sant!

Har haft en bra dag på jobbet, verkligen. och en mysig eftermiddag med sambon och lilla-stora syster (som fick sin iphone idag!!) men gud vilken dålig dag angående bantandet.

Vart inte alls hungrig imorse så tog första shaken vid 09,30. var inte alls hungrig vid lunch heller men VÄLDIGT sugen på mat. så jag drack mig shake vid 12.00. timmarna gick och jag blev hungrigare och hungrigare, när jag kommit hem till mamma vid 16,00 för att hämta lexus tokkurrade magen. mamma bara skrattade åt mig. jag höll mig till 20.00 och åt tillsammans med M framför IDOL. nu är jag svin hungrig IGEN, mindre än 2 timmar senare... Fast är jag hungrig? jag är kanske bara sjukligt sugen på mat? jag vill tugga, på en morotstav, på en selleribit eller liknande, jag är inte alls sugen på något fett eller mycket, jag vill bara ha något att tugga på=(!!.. Bilden nedanför får ju tala för sig själv!


















Dag nr. 7 i XV = SUGIG!!!

Min cykel har dessutom pajat, tror jag ska göra mig av med den och köpa en ny, den är värdelös! men duktig som jag är ger jag inte upp mitt cyklande utan hämtar hem min systers cykel och kommer använda den tills hon kräver tillbaka den!! (klapp på axeln) detta är i tidigare fall en sak som lätt gjort att jag gett upp, men inte nya Maja inte, jag hittar inte genvägar och problem, jag hittar lösningar!!!


Nu ger jag upp och går och lägger mig!!


PS: Jag har inte gjort nått förbjudet idag även om jag hade kunnat döda för att få sätta tänderna i någonting!
 

Dagens fråga!

Har fått så himlans många nya läsare, så min fråga är, Varför läser just Du min blogg? Vad vill du läsa om? är det något som fattas? något som du vill att jag ska gå in djupare på?


Kramis

Tvättar.

Hej. klockan är 17.00, har precis landat hemma, nu väntar jag på att Martin ska bli färdig (han äter ett knäcke) sen ska han hjälpa mig att bära ner den överfulla tvättkorgen till tvättstugan, idag ska jag nämligen ta tag i det otroliga berg av tvätt vi fått eftersom att ingen av oss orkat tvätta ordentligt på länge, dock jag jag bara tvätta det nödvändigaste, resten få jag tvätta nästa vecka när jag HAR SEMESTER =) . 6 dagars ledighet, jippie

Jobb..

Som de flesta märkte ett tag så vart jag riktigt trött på mitt jobb och maten de erbjuder tvingar på en att betala för.

Jag är fortfarande lika trött på stället, men är betydligt possitivare som människa just nu, därför blir inte jobbet lika krävande heller, jag går dit, sköter mitt jobb och åker hem igen, varje start på dagen längtar jag tills det är slut igen, men jag har i alla fall orken att gå dit nuförtiden, alltid nått eller hur?!







Passar på att bjuda på en oroligt rolig bild på mig och systrarna, från en dålig sommardag 2009 ute på Österleen, sällskapet, sakerna vi gjorde osv kunde inte blivit bättre, men vädert, detta jävla väder!!

Jag saknar...




MAT!! Ge mig mat i massor!!!


Idag saknar jag mat, så jag får hela tiden repetera mitt mantra för mig själv:





Fan Fan Fan va jag blev sugen på MAT!!!! Men jag kämpar på -2kg är precis vad jag behöver vet för att fortsätta kämpa, jag har gått ner 10% av mitt mål på 5 dagar... fortsätt kämpa!!!

Början på dag 6

Vaknade 9 idag, gick upp en timme senare, hade verkligen så mysigt i sängen med Lexus. dessutom hörede jag regnet slå mot rutan och fick ett visst obehag... denna sommaren var utan tvekan för kort!.

Har faktiskt sytt idag! min jobb-kjol hade (precis som alla andras) spruckit nedanför dragkedjan och jag sydde igen hålet, kände mig riktigt stolt, det blev inte lika bra som när mamma gör det (PIK) men det får duga, hellre det än ett hål. Har dessutom lyssnat på min avslappningskiva som man får när man bantar med XV(xtravaganza), den är riktigt mysig. dock stör jag mig lite på hennes röst, undrans om hon låter likadant i ett vanligt samtal, såfall hade det tagit 10 min att få svar på hur hon mådde=).

Vid 14.00 väntar jobb, skulle egentligen börja cykla igen idag efter 4 dagars uppehåll (2 dagar blir det egentligen eftersom helgen inte räknas eftersom jag var ledig) men det verkligen öser ner, så jag får väl snällt börja imorgon istället, kan verkligen inte cykla i regn, blir bara förbannad på mig själv då.

Jag somnade mitt i valvakan igår och vet inte ens vem som vann, Socialdemokraterna eller Moderaterna? Det är det jag ska ta reda på nu! och vad händer nu när Sverige demokraterna kom in i regeringen? slängde de ut ett annat parti nu eller är de 8 st nu? Jag tycker absolut att SD har många vettiga åsiker, men är de inte lite väl främlingsfientliga? (vi snackar tjejen som inte kan någonting om politik)...
Dock röstade jag igår, tänker dock hålla för mig själv vad jag valde. Tycker man ska rösta, det är bara en sak man gör. har man inte röstat har man ingen rätt att gny över det partiet som vann, om man tycker fel parti vann vill säga. skyll inte på att ni inte vart hemma osv, man kan förtidsrösta på valfri ort, så det é så!!

Puss och Kram från en hårt kämpande Maja!!
 

....

Jag är så övernyfiken, på fredag hämtar cicci och joel hem sin nya familjmedlem, en liten kattflicka på 12veckor. undrar så hur det kommer bli med Lexus och henne, men hoppas givetvis på det bästa. 

Nu har vi fått upp gardiner i halvan och köket (likadana fast i köket har vi valt att bara ha på ena sidan), gardinstängerna i vardagsrummet är också på plats fast gardinerna är inte färdiga, lägenheten känns så himla ombonad, riktigt härligt!.

Nej god vänner en överraskning kanske???



- 2 kg, dag 5 är över och jag säger GOD NATT!!

P.S Jag vet att jag inte skulle väga mig från nästa onsdag, men jag kunde inte låta bli=).

I´m trying




Denna texten får tala för sig själv...

Söndag

Idag är det dags att rösta, vad ska man rösta på?? har ni röstat?

Har precis varit en långrunda på Sibbarp med Sofie och småtjejerna, är alltid lika kul att träffas, och när hundarna träffas, de leker verkligen skitfint de två, även om det kan bli lite väl busigt ibland!.

Stanly och Martin håller på att sätta upp gardinstängerna, Jippie=)...

Snart ska vi bort till mina föräldrar och käka, fast innan dess ska vi som sagt rösta.

Tror verkligen att xtravaganza är något som passar min kropp perfekt, jag får i mig alla de näringsämnena som min kropp behöver och jag känner mig inte så tunga i kroppen som jag gjort ett tag. dock är jag inne i en svacka och tycker verkligen shaken är riktigt läbbiga, så har bestämt mig för att äta upp de shaken jag har och sedan äta soppa 2 ggr/dag och shake endast till frukost (känns lite fel att äta soppa till frukost kan jag tycka).


Folk har nog märk på hela mitt sätta att skriva, hur jag är och allt jag att känner mig betydligt piggare. jag vaknade visserligen sent idag, men det första jag gjorde var att städa badrummet, sen frukost, efter det långrunda med Lex, jag har en helt annan ork till att göra saker, det är en underbar känsla.


Nu ska jag äta soppa=)


Kramar 



Överraskningen

Hej vänner.

Är skittrött så skriver bara lite snabbt;

Överraskningen var 30 min heltkroppsmassage, massor med ljus tända i hela sovrummet, bra musik, brasan i tv:n. Efter detta ett långt bad med ljustända i hela badrummet, sen en väldigt dålig folm(tyvärr) med kvällsmat och lördagsmys.

Tog foto på vår mat innan, tänkte lägga in den på bloggen men orkar inte. det var iaf typiskt bevis på Majas-gamla liv vs Majas-nya liv, martin åt pizza och drack cocca cola, jag åt pulver-soppa(faktiskt riktigt god) och drack isvatten med citron!


(dem som känner mig kan intyga på att jag allllldrrriiig druckit vatten för 2 veckor sedan)


puss och godnatt

dag 5

Nu är snart dag 5 över... hur mår jag då? jodå, jag mår bättre än på väldigt länge, jag har tagit tag i mitt liv och det känns så jävla rätt. det handlar inte alltid om att förändra något runt om en, ibland handlar det om att förändra sig själv.

idag tog m med mig på äventyr ute på österleen, mycket mysigt att bara umgås han och jag, en hel dag. påvägen hem körde vi förbi dalby och passade på att hälsa på svärisarna. hade en lång diskussion om en sak som upprör mig, politik och lite allt möjligt. imorgon kommer stanly över och hjälper m att sätta upp våra gardinstänger, jippie, äntligen!!

Just nu sitter jag med hörlurarna på i datorrummet, M har en överraskning på g och jag får inget höra och inget se... jag e sååå spänd:)


Puss och Kram 

Snart

Snart har dag 4 gått, nu jävlar går det bra och av bara farten!

Snart har jag jobbat klart

Snart är det helg

Snart har M och jag varit tillsammans 2½ år

Snart mina älskade läsare, så är jag SMAL!!


See you when i see you;)

Hej Hej

Hej bloggfolk!

Idag är det FREEEDDDAAAGGG!!, hur gytt är inte det? dock jobbar jag kväll och kan inte använda min fredag så som önskat, men gud va skönt med fredag ändå! imorgon ska martin och jag fira att vi varit tillsammans i 2½ år på måndag... jag undrar vad han hittat på... han har nämligen fått i uppdrag att fixa en överraskning till mig eftersom jag alltid stått för sånt annars...

Ska försöka hinna förbi .........affären innan jag börjar jobba,ska köpa ett ........... till martin tänkte jag..

(Han läääser ju min blogg, då kan jag ju inte skriva ut vad han ska få heller;)).


.....

I söndag tänkte jag försöka ta mig till skogen eller stranden med lillskiten, känner verkligen att jag försummat henne nu denna veckan, dåligt väder och annan prioritet helt enkelt. (hon har fortfarade fått det som hon behöver för att överleva dagarna, men ni vet det där lilla extra.)...

Just det, idag ska hon dessutom till Esther för att trimmas.... hon va så fin sist hon kom därifrån, hoppas jag blir lika nöjd denna gången, men det tror jag allt!


Kramis

Dag 3

Dag 3 avklarad, alla shakesen druckna på offentliga ställen och det va absolut inga problem.

har haft en aktiv dag med tidigt morgonmöte, shopping på stan och sedan jobb 15-23. tack underbara mamma som ställde upp som hundvakt. jag jöpte en jättefin väska från Zara och ett par skiiiitsnygga skor/boots från dinsko. hade inga pengar egentligen men jag behöver ett par höstskor(kan ju inte gå i mina björnborg tygskor hela hösten och frysa) och väskan va sååå söt.

Idag har varit den bästa dagen av alla 3... dock fick jag en svacka vid halv 1-1, men tror det berodde på att jag egentligen borde "ätit lunch" då, men efter att jag druckit lite vatten gick den snabbt över.

imorgon är det dag 4... sen är det 3 dagar kvar. sen är 1 vecka avklarad, i will make it.


Nu ska jag faktiskt kyrpa ner till en redan sovande sambo + hund.


Pussar


Hjälp tack!

Hej Älskade Blogg-läsare.

Martin och jag tänkte fira att vi varit tillsammans i 2½ år på lördag. Något förslag på vad vi ska göra?

Jag äter ju inte mat, eller godis, eller dricker något annat än vatten, det får ni ha i åtanke;)


kramis

Dag 2

Är ganska precis mitt i dag två. fortfarande inte hungrig, men yr. dagen har gått förvånansvärt bra. trodde jag skulle vara betydligt mer gnällig än jag är. ikväll ska jag mäta mig. urk jag vill INTE. men jag måste. längtar efter att kunna lägga ut alla siffror här. men som tidigare sagt så skämms jag förmycket nu. något jag har probölem med är att dricka allt detta vatten, ska dricka mellan 2-3 liter om dagen, hade jag fått bestämma hade jag inte druckit mer idag, har enbart druckit 1 liter, så jag måste...

Nu är det snart dags för gruppmöte, ska bli spännande.

Imorgon ska jag på möte med jobbet kl. 9, mamma kidnappar hunden från halv 9, perfekt. sen efter mötet tänkte jag träna, sen gå lite i stan, för att sedan jobba kl. 15-23. blir jobbigt med maten, måste äta alla mål hemifrån, och min shaker fungerar inte som den ska, det blir väldigt stora, äckliga klumpar i maten, urk!

Kanske kommer inom bloggen ikväll och skriver om något helt annat, har blivit vädligt mycket bantning sen jag kom tillbaka!

Kramis


Dag ett

Dag ett är avklarad och jag känner mig stolt, klarade jag denna dagen, klarar jag lätt resten.
Så, vad tyckter jag då?

Shaken smakade riktigt gott om man jämför med andra märken. fanns 11 smaker att välja mellan och de var förpackade i 1 portions, inte 10 pack som alla andra, vilket gör att man får störra variation. dessutom kan man krydda sopporna och shaken, sålänge kryddorna är rena och inte innehåller socker.

Är jag hungrig då? Nej inte alls. åt vanlig frukost idag, eftersom mötet va vid 12. sen åt jag lunch vid halv 2, vid 5 vart jag skiit hungrig, höll mig till 6 och åt, nu kvart i 11 är jag fortfarade inte särskillt hungrig.
Dock är jag väldigt illamående och yr. men de sa att man lätt blir detta de första dagarna, så det ser jag fram emot att slippa.

Igår tog pojkvännen före-bilder på mig. urk va hemsk jag ser ut naken, men jag bara lääängtar över att kunna lägga upp dem här tillsammans med en efterbild. dock kommer jag inte lägga upp den än eftersom jag mår så dåligt över hur jag ser ut, kommer jag inte lyckas kommer jag bara ångra att jag lade upp den.

Nu ska jag sov, jobb imorgon 07,00, bantar-möte 17.40


Pussar och Krama

Back in track

Hej alla,
saknat mig? jag har iallafall saknat att skriva av mig här. men det har funnits så mycket ångest och så lite glädje att dela med mig av, så jag gjorde ett beslut om att inte skriva här. finns risk för att jag skrivit förmycket och sårat folk då, och sånt orkar jag INTE med.

Dagarna har bara passerat förbi. mestadels har jag varit på jobbet. eller ute och gått med min älskade lexus.

Igår va vi på den nyöppnade butiken homezone. herregud, vilket skämt. möblerna va inslängda lite här och var. mitt i alla möbler sålde de barnsaker och sen porslin och andra inredningsprylar. dessutom fanns det säkert 100 säljare och max 10 kunder... nej dit ska jag aldrig igen. besviken med stort B.

om ca 1½ timme ska jag ta cykeln i ösregnet och köra ner i limhamn. ska ha ett viktigt möte. efter det mötet börjar första timmarna i mitt nya. smalare, hälsosammare liv.

Jag ska banta med hjälp utav .

Detta kostar mig skjortan. kommer att vara konstant hungrig de första 2 veckorna. men jag hoppas verkligen att det är värt alla möda.

I´m not telling your it´s going to be easy, i´m telling you it´s going to be worth it.


idag vaknade jag upp glad. det var länge sen. tror jag är påväg åt rätt håll=)


kramisar

blogg torka...

blogg torka...

fick höra av min älskade far igår att jag e tjurig hela tiden... och han var verkligen rätt, jag är turig.. så förlåt att jag inte skriver här. men hade ja skrivit hade det ändå inte varit något snällt eller glatt.. så jag avvaktar.


saknar martin som är i stockholm på jobb-resa!!


Tråkigt

allt är tråkigt just nu... inget roligt alls att skriva...

sambon åker på jobb-resa onsdag - fredag, då ska jag o lexus sova ensamma, i den stora lägenheten. jag ÄR nervös. vet dock att jag gjort det förr, undrans vart sambon höll hus då?! får ta o fråga honom när jag kommer hem.


nu ska jag jobba igen

inväntar blogg-sug..

kisses

Nytt inlägg

kass uppdatering, jag vet. är lite allmänt tjurig just nu och idag har jag bara legat o myst i soffan tillsammans med martin o lexus, mysigt.

igår färgade cicci mitt hår. jag gjorde ansiktmask och målade naglarna. allmänt tjejig dag. på kvällen blev det förfest och sedan utgång.

igår fick jag veta en hemlis som gjorde mig riktigt glad. har gått runt hela dagen och tjatat om det. tror martin vill mörda mig om han får höra det igen...

***** och ***** ska få barn=) wiie wiie wiie, mina "första" bekanta som ska få barn. innan har det varit arbetskamrater, systrarnas vänner osv. men nu är det mina vänners tur!. verkligen hur glad som helst för deras skull. märkte det direkt när jag såg *****. (vet inte hur mycke offentligt det är och om någon som läser bloggen känner dem så är det kanske roligare för dem att berätta direkt och jag väljer därför att inte nämna namn).. i februari kommer det en liten skit. på fredag får dem veta könet!! har man varit tillsammans sen man va 15 och känt varandra sen 10 så vet man nog att han hittat rätt och kan skaffa barn tillsammans.

puss o kram 

På jobbet...

står på jobbet nu. hade en diskussion med en chef angående p-maten. nu vet jag inte om jag ska gråta,skratta, vara arg eller vad jag ska vara. jag vet bara att jag snart ger upp...


Kramar till er.

Lexus utflykt i detalj!

igår hände det som inte får hända.

jag hade lilltjejen lös som vanligt, skillnaden denna gången mot andra var att hon va helt lös, i vanliga fall brukar jag låta kopplet hänga bakom henne som en säkerhetsgrej, men har inte behövt använda den säkerheten på länge och jag chansade.

jag hade favoritbenet på cykeln och att gå lös gick jättebra, hon hade fin kontakt med mig och de andra hundarna var knappt intressanta.

när vi nästan var framme hos mamma. det enda som skilde oss åt var storavägen. kommer en kvinna fram och vill prata och hälsa på Lex, ska precis säga till henne att lexus tyvärr inte får hälsa eftersom vi tränar. kvinnan hinner hälsa och hela träningen avbryts. precis i samma veva hittar lillskiten ett fågelben på marken (hur hon nu hittade det) och bestämmer sig för att springa hem till "mormors" trädgård och ligga och tugga på det. hon springer rakt ut i vägen. jag skriker för fullhals "stanna, loss" men lilla lex bara viftar på svansen, väldigt nöjd över sitt byte. en bil får tvärnita och lexus ställer sig mitt i gatan och kollar på honom. chauffören som inte ser henne börjar rulla nätt och jag skriker och viftar allt jag kan för att få honom att stanna igen. tack och lov gör han det. lexus fortsätter sin tur hem till mamma och lägger sig i trädgården och tuggar i sig benet. jag får inte tag i henne där heller och efter ca 2 min när jag får tag i henne får hon en riktig utskällning. jag vart rädd. ledsen. arg. förtvivlad. ledsen och rädd igen och allt resulterade i ett stort gråt-anfall. tur att bilisten stannade. vad hade jag gjort om något hänt henne? eftersom hon ätit fågelben och detta kan vara farligt för de smådjuren ringde jag vetrinären som lugnade mig med att det oftast inte är så farligt utan rekommenderade mig att ge henne mjukmat samt hålla koll på hennes avföring, var denna ok va även hon det.

jag har fortfarade ångest bara jag tänker på det. tänk om vår resa tillsammans varit slut här... Lexus jag klarar mig inte utan dig!.


På jobb

i väntar på Cicci som är sen, snart ska vi äta på red fellas!!!

mums!


PUSS


ps: cycklade in i stan idag, ajaj i gumpen!

inget

Hej har inget vettigt att skriva. ska snart lämna lex hos mamma, dom ska på utflykt! sen blir det in till stan och träffa min kära vän cicci.
cyklade riktigt mycket omväg hem igår för att slippa parkerna. ändå skrämde folk mig vid 2 tillfällen. får väl fixa ipoden så ja slipper höra dem?!


puss och kram

irreterad

står på jobbet, tyvärr har en privat sak låtit mig påverkas och jag är arg som ett bi. snart cykla hem och hoppas på att ansträningen hem gör mig mild och glad igen. antar att sambon sover när jag kommer hem och jag hatar att somna arg.

Cicci har lagt upp en artikel om Frida som gick ner 30 kg på 6 månader, hoppas på att bli en ny "frida"


Kram

I made it=)

Självklart skulle jag klara det, men jag hade inte bara som mål att komma fram, jag hade som mål att klara det på 30 min, jag va framme på 25 minuter, jippie=)!!

alla säger och jag vet att första veckan är värst.. men att sätta små mål och klara dem stärker en och jag känner verkligen ett jävlaranemmer nu.. jag kommer att fixa det. mamma föreslog att jag skulle söka in till biggestloser sverige, men jag trodde så på att jag skulle få jobbet eller börja skolan så jag hoppade det förslaget, ångrar mig nu att jag inte ens sökte, nu får jag bära allt detta tunga själv. men jag klarar det, eller?!


puss o kram

Ingen rubrik

förlåt, en rättelse, Sanna är givetvis SYV=) studie och yrkesvägledare, eller hur!? dumma mig, vad exakt är CYO?haha...

íallafall kommer det en ny kategori nu som heter träning/bantning, nu är sommaren slut och så även min övervikt.. nu jävlar!

jag har aldrig varit en människa som älskar att röra på mig, så det kommer nog vara svårast av allt, men att äta nyttigt är egentligen något min kropp är van vid och trivs bäst med. idag är iallfall första gången på länge som jag ska cykla. sen kommer jag cykla varje dag till och från jobbet tills vädert gör det omöjligt, för att detta ska fungera behöver jag all hjälp jag kan få. jag får inte äta/dricka onyttigt på vardagarna. jag får inte dricka alkohol. har en inplanerad fest på fredag och lördag. sen är det till halloween som gäller.



ja. som sagt, jag behöver all hjälp jag kan få..  i maj 2012 ska JAG springa/gå/ta mig runt en mil och ska förhoppningsvis ha ca 18kg mindre på kroppen. 18kg kan ses som ett orimligt mål. det var denna vikten jag hade bantat mig ner till studenten och sommaren 2006, denna vikten gjorde mig lycklig, alla kläder passade och jag mådde bra. tränade salsa 3ggr/veckan och cyklade överallt. sen fick jag körkort, började festa förmycke, dricka förmycket och åt riktigt uselt. sen har det hållt i sig så. innan gillade jag inte pizza och hamburgare och åt inte godis, folk trödde jag ogillade det  men jag mådde bara så dåligt av att äta de. tänkte bara på hur mycke onödiga kalorier jag stoppade i mig. men nu slinker det ner utan varesig tanken på hur tjock jag blit eller hur farligt det faktiskt är för kroppen. 

jag har försökt att banta och börja träna många gånger men jag ger upp så lätt. nu tjejer/killar. nu gäller det. detta är min sista chans för ett nyttigt liv. för snart ger jag upp.


önska mig lycka till!.

puss   



Nu bild:


MINA NYCKLAR

Precis när jag avslutade förra inlägget fick jag tag i hittegods. de har fått in mina nycklar!!!!

kostar mig 100.- att hämta ut dem, men det är värt vart enda öre!!

nu ska jag dansa lyckodansen med min hund i högsta hugg!


Puss


CV/Nycklar/dåligt morgonhumör

hej alla.

om jag vaknade på fel sida igår. då måste jag vaknat på fel ställe idag. blir vansinnig på skånejävlatrafiken!!!!
jag tappade mina nycklar igår, antagligen på bussen. hoppade av bussen 13.45, 13.54 ringde jag dem och förklarade läget. en väldigt trevlig kärring förklarar för mig att jag till största chans kan glömma mina nycklar då det är så svårt för dem att få tag i chauffören. hon skulle ringa bolaget som äger bussarna, som skulle ringa chauffören, som skulle kolla och ringa bolaget som skulle ringa skånetrafiken som tillslut ringde upp mig igen. hon hade INTE hittat mina nycklar. fick nummert till hittegodsavdelningen, som skulle vara öppet från 09.00 men som inte svarar... jag blir så trött. Dessutom har jag en väldigt härlig bild på bussen där en stolpe hänger lös från väggen och rakt ut i gången, flertal människor fick stolpen i huvudet. tyvärr ligger bilden på min mpbil och jag har ingenaning om vart sladden till datorn ligger.
en annan sak om skånetrafiken är att min syster inte kom hem från kristianstad igår. det var strömfel på tågrälset. kom ersättningbussar efter ett bra tag men dessa rymde bara hälften av alla människor och min lilla syster va inte med i den hälften. hon fick vänta långt och länge så kom det tillslut en buss där hon fick plats stackaren.

en possitiv sak med mitt jobb är att jag har tillgång att läsa alla CV som folk lämnar in. hittills har det bara gjort mig säker på hur ett CV inte ska se ut, men igår kom det in ett jättefint som jag tänker "kopiera". dessutom har min kära Sanna lovat mig att hjälpa till, inte dåligt att känna en CYO =).


nu ska jag fortsätta ringa hittegosds.


Puss


RSS 2.0