Och hur tänkte Skånetrafiken då!?

Jag hatar verkligen att åka buss, änå gör jag det varje dag istället för att cykla..

Efter jobbet skulle jag som vanligt ta bussen hem, kommer till hållplatsen 15.25, inser att jag PRECIS missat en buss, great!. Väntar 10 min till nästa, den kommer inte (nu e vi ca 10 arga blivande resenärer), väntar ytterliggare 10 min på nästa buss, när tror ni den kommer? Jo, 6 min sent, o vet ni va vi alla ca 30 resenärer inser då? det är en LITEN buss.. som dessutom är packad redan... blir SÅ trött. detta är andra gången på mindre än 1 månad som Skånetrafiken förstört min dag... Förra gången vill jag inte ens prata om, blir förbannad bara jag tänker på de!

- Hade en dålig dag på jobbet och va alldeles för trött för att ens orka tycka det va roligt!!


MEN igår mina vänner, det va en underbar kväll!!


Sallad i(på?!) Västrahamnen, med Älsk, Joel, Cicci o Lexus. sen "picknick" på vår ballkong med Mousserande vin o jordgubbar, se bara vilken härlig bild som cicci(www.ciccidahlgren.blogg.se ) lagt upp =)


Sen fick jag träffat min underbara vän Emma Danielsson igår också, dock kom hon så sent att jag redan halvsov, måste varit väldans asocial, men hoppas hon fick ut något av att kört alla de milen iallafall=)


Helgen är planerad nu också, suuuuper bra=)

På fredag ska vi (som vanligt) umgås med C o J, vi ska grilla på deras gård, Ciccis föräldrar kommer ner från Kalmar och ska umgås med dem under helgen, så fick vi va med=)

Har köpt Hallomi, nått kött till M, tsatsiki samt potatisklyftor till mat, sen har jah köpt Ostbricka med 5 olika sorters ost, kex, vindruvor, päron och rödvin till typ efterrätt (man måste ju göra ett gott inflytande;))... Cicci ska göra förrätt, hon snackade om kallrökt lax och ädelost, låter riktigt spännande i mina öron, Martin ville typ mest kräka tror jag=) tihih (sorry cicci). 


Nu ska vi(jag o Martin*host* Jag lär bara titta på *host* fixa med min bloggs utseende, jippie=)).






Bilden är från en kväll vi grillade på deras gård i början utan sommaren!!

En helt vanligt, underbart solig dag=)



Hej Sötisar =)

Har precis kommit hem, är riktigt trött efter en jobbig dag på jobbet. Va hos läkaren efter jobb på besiktning, gick över förväntan och fick ett riktigt svar på varför jag har ont i örat, skööönt!

Hann med en liten shoppingrunda inne på Kicks också innan läkarbesöket, köpte en hel del småsaker, bla en Parfym, Kate Moss summertime, REA 100.-, perfekt eftersom jag behövde en till, dessutom va den bara på 30Ml, så man hinner kanske inte tröttna, vilket jag alltid annars gör!

Nu ringde Joel och frågade om jag o martin(och lexus) ville följa med honom o Cicci för att äta en sallad i Västra Hamnen, har lite här hemma och göra, men vem kan tacka nej till ett sånt erbjudande i denna värmen?!?!?! INTE VI INTE=)

Blev erbjudna att följa med till Lisseberg över dagen/kvällen på lördag, överväger starkt att följa med (jag o massa Mc-folk;))..


Nu kallar badrummet för en uppfräschning, sen tutar Joels bil nedanför


Puss o Kram




Bilden på systrarna kanske inte tycks passa in, men la upp den bara för att jag haft en dålig magkänsla hela dagen och saknat dem!!

Bästa dagen på LÄNGE!

Jag,Sambon och vovven har precis kommit hem från en utav de mysigaste dagarna på länge.

Började med att emelie hämtade upp mig på jobbet, vi åkte hem till mamma och hämtade upp Lexus och Anna.

Sen åkte vi till Västra hamnen och satte oss där, Cicci, vi och sen kom även Joel. Efter ett tag bestämde vi oss för att lämna västra hamnen och tog oss in till stan och köpte Sushi, vi satte oss i en park och åt, dit kom även Martin. Killarna och Lexus spelade fotboll medans vi tjejer satt på filten och myste.

Sen åkte vi ner till Limhamn och där åt vi mjukglass.


Väldigt mysig SOMMARkväll helt enkelt


Nu ska jag och Martin lägga oss i soffan och mysa..


C ya


Godnatt

Nu går vi och lägger oss, God natt från Maja, Martin och Lexus

Lexus!!



Saknar Lexus, som idag varit hemma hos MOP hela dagen, hellre Trädgård en en varm lägenhet en sånhär dag!!

Snart får jag träffa henne iallfall...


(på bilden är hon ca 6 månader)

Börja blogga igen?!

Nu börjar jag nog blogga igen, tror jag, känns som det iallafall..


Midsommar va underbar med massor av kärlek, sprit och mat=)


Igår va vi hos svärisarna i deras husvagn på HaboLjungs camping, är alltid lika mysigt att komma ut dit och få "bara va"..


På dagen idag har vi STÄDAT en riktigt ÄCKLIG lägenhet, skönt som tusan..


Nu snart ska Martin köpa MC-ställ, (imorgon blir det hoj-köp) sen ska vi till Päronen där farfar o Chrille är, så ska vi mysa=)


Kramis på er

RSS 2.0