Tidig lunch/sen frukost

Hej, sitter och äter pasta med tomatsås. ska snart till jobbet, vill verkligen inte. det är som mest ångest att gå dit första dagen efter en ledig dag. sen kommer man in i det och förblir död tills man är ledig igen liksom. helgen som kommer ska jag vara hel ledig enligt min chef, men jag jobbar till 22.30 på fredag, så anser mig verkligen inte helt ledig, helt ledig är jag bara 1 helg/sex veckor, sjukt drygt!. 

Ska gå in på ams.se och kolla nya jobb nu, måste bara ha hjälp med att göra ett fint CV innan jag kan söka något.

Nu kallnar pastan


Puss 

Ingen rubrik

Igår va det en väldigt trevlig kväll i goda vänners lag. idag börjar allvaret för mig och sambon, han cyklade till joel imorse och jag ska lämna in min cykel idag. sitter och trycker i mig havregrynsgröt, intalar mig hela tiden om hur nyttigt det är,inte fan är det gott iallafall!. tvätten ligger i maskinerna och långrundan med hunden är avklarad. kvar på dagens att göra lista är, fullfölja tvättningen, hälsa på farfar, laga mat på kycklingen som blev över sen helgen och myrorna med cicci. ska hitta kläder till festen. planerade hela kvällen igår och avslutade det hela med att se filmen för insperation!

Nu kallar tvätten!

Kramis 

Katter

Och jag tycker katter är äckliga?!


Kanske börjar ångar mig efter denna bilden?!?! haha sååå söt!

Come what may

Sitter med Cicci och myser till Moulin rouge skivan. det planeras moulin rouge fest. har varit på Swedala outlett och mlotex utförsäljning idag. köpte ett tyg till projektet "renovera en fotpall" och ett tyg till hallmöbeln som mamma ska hjälpa mig med. vinet är upphällt och Gino väntar på oss i ugnen! mysig söndag med andra ord.


Puss och Kram 

10 saker ni inte visste om mig

  • Utbildad kock, men bränner pasta
  • Älskar grodor. har en riktigt fetisch på detta som jag överfört till min hund.
  • Har riktig fobi mot navlar, detta är verkligen det äckligaste som finns, förstår verkligen inte varför vi tvunget måste ha dem...
  • Är enbart 155 cm lång.
  • Äter inte kött eller kyckling
  • Är allergisk mot det mesta så som: de flesta tvättmedel, citrusfrukter(fast det äter jag ändå:P), jordnötter, laktos.. you name it.
  • Är yngst av 3 systrar
  • Heter Maja Cornelia Elisabeth Lindstrand
  • Är född Svensson
  • Är sämst på sånt här!!


Hahaha Puss och Kram, nu börjar mina tyskar checka ut!


På jobbet

Står på jobbet nu medans ni andra sover! Hoppas denna dagen går i speedyfart, ska nämligen ha middag för svärisarna + mop ikväll, ska faktiskt bli riktigt kul!. Har längtat efter att få visa mamma så fint det blev i sovrummet och vardagsrummet. Svärisarna har jag inte träffat på över en månad så det ska bli riktigt mysigt att träffa dem också. Ska bjuda på kyckling med Pestosås och ris. Till mamma och mig blir det lax med pestosås, till mig ris och mamma couscous, allergi och veggomat vettni;). Till efterrätt blir det gino, världens godaste! Hoppas de blir nöjda med maten, det är ju trotts allt världens sämsta kock som serverar den.

Igår va vi på festivalen en snabbis, först åt vi (jag o c tog texmex tallrik och killarna tog kycking med limesås från lousiana). lexus va först ensam hemma 1 timme sen kom mina systrar och hämtade henne, tack för det! C och jag köpte varsin poncho (kommer bild), den kommer jag LEVA i. Under nu på hösten kommer jag ha den med lite kläder under och i vinter med min skitsnygga skinnjacka under, såååå fint=), hel nöjd!.


Ska bara spara detta inlägget så att det inte försvinner, sen ska jag härma Cicci med att skriva en lista om saker ni inte visste om mig=)

Kram så länge!  



Lite MF

Hej Alla

Någon som är sugen på att sitta Lexus-vakt?

Vi ska tillsammans med J o C in till stan och festivalen nu snart, ska bara sminka mig först

Ska köra in, sen va där typ 2 timmar, sen åker jag hem till lexus, så kan de fortsätta gå om de vill!!


Nu ska jag gå igen, ville bara titta in o skriva så ni vet att jag lever=)


Kramkalas!

Mitt jobb dödar mig!

Hej alla.

Mitt jobb tar död på mig, seriöst alltså. är helt slut när jag kommer hem, måste sova lovar att jag hade  stupat om jag inte sovit. Sammasak varje dag sen semestern, vi e BIG TIME underbannade, detta tycker alla utan cheferna. dessutom suger maten och man får ingen som helst energi av den. PUST!

Idag efter jobbet hämtade jag som vanligt Lex hos mamma, skulle bara prata med mamma en stund, men somnade bara jag satte mig i soffan. Vaknade, gick en runda med Lex, avslutade rundan med att träna henne på vår gård. Hade henne lös och det sprang runt massa fåglar på gården. gick jättebra i ca 10 min, sen tog viljan över träningen och hon reste sig upp dock lyssnade hon på min tillsägelse och la sig lika fort, hon fick ligga kvar i ca 3 min (för att fullfölja övningen) sen gick vi upp i lägenheten och busade massor istället. 

Lex har fått 2 långa rundor, träning att vara ensam och massa bus idag, alltså en toppen dag som hund=).

Här är lexus nya favvoleksak (inhandlad på gekås för typ 20.-, varför köpte jag inte fler?!)



(givetvis en groda!!)

Här leker vi med den;




Just de, det är ingen riktig tatuering, nej jag vågar inte gör där. Det är en fejt för 50kr från Malmö Festivalen...


Snart kommer Cicci hit och jag vill hinna plocka undan i lägenheten(typ bädda eftersom vi har så fint nuförtiden) och äta så får väl dra mig själv från datorn!


Kisses


   

JAG ÄR KÄR!!!

I Band of horses...Helt enkelt!

Har så in i norden ont i foten idag... en kullersten fattades på gågatan, och där skulle tvunget JAG trampa.. blev att sticka in om sjukvårdstältet och binda de. Känns inte bättre idag men jag antar att det är för att jag stått på den i 8 timmar på jobbet idag. Stukning gör ont, stackars lilla mig!




Såhär fin vart jag när
jag kommit hem från
festivalen igår!!


Igår gjorde jag också min tatuering på armen:


Fin va?


Vi var alltså inne på festivalen igår, tyvärr hade båda banden riktigt dåligt ljud, snackade med en kollega idag som kan lite mer om band och ljud än jag, och han sa att Johnossis ljud sög men att BOH hade bra ljud, så antar att vi stog dåligt till det då.... vilket gjorde hela saken ännu värre!!

Lyssna på Older med Band of Horses, helt underbar låt (som alla andra, har fått 3 favorit låtar på en timmes konsert). Denna ska dock spelas på min begravning om jag dör ung!

Nu ska foten upp i högläge och jag ner i soffläge, önskar jag haft en laptop, då kunde ni fått joina mig i soffan=)

pussen


PS, visst blev bloggen fin när Cicci gjort om den? Me LOVE=)

Hej

Sitter hemmma hos min älskade Anna, ska snart bege oss till MalmöFestivalen.´Lisa och hennes syster möter upp oss så ska vi äta och se Johnossi och Band of hourses.

Har bara jobbat idag, inget kul alls!

Tack för mig=)


Attention!

uppdatering av min design pågår. därför kanske bloggen ser lite lustig ut. tack cicci =)

Vår älskade lägenhet!

Här kommer det bilder på vår lägenhet:

 

Vardagsrummet från 2 håll, Expediten är nyköpt!



Köket


Mitt älskade sovrum blev såhär:


Datarummet:


"Halvan"


Det oroligt fula badrummet (som det iaf börjar bli fin inredning på)




Dåliga biler, jag vet, men fick dom inte att bli finare.. Ser ni Lexus?! hon ville givetvis vara med på bild;) sen ser ni kanske dammsugaren också? haha

God morgon!/ Djurberättelse!

Sitter och äter nybakat bröd (tack mamma), så gott!!

Idag är jag ledig! Har jättemycke att göra, ska lämna in cykeln igen eftersom det fortfarande är punka på den (dålig jävla cykelreperatör). Sen ska jag städa heeela lägenheten, är trött på att den är sådär halvstädad, vill ha en kliniskt ren lägenhet! Ska handla och sen ska jag försöka träffa Cicci och att skriva ihopa den djur-snacks historien!. Kanske ska ta den nu direkt? Jo, men det gör jag nog=).

(Mitt när jag skriver detta inlägg går en nyvaken hund runt benen på mig och gnäller, hon är kissig. Blir till att spara allt och ta upp det efter kiss-rundan!)

Kommer dessvärre inte ihåg datumet, men tror att det var en dag i slutet av April eller början av Maj. Jag har inte inspelningen kvar eftersom den var förjobbig att lyssna på samtidigt som jag inte kunde låta bli. Ska försöka komma ihåg så viktiga detaljer som möjligt, men kommer medvetet att välja bort stora delar då de handlar mer om mig som person än henne!
Den största anledningen till varför jag valde att gå till Gabriella (förutom de faktum att jag är extremt nyfiken på sånna saker som om människor verkligen kan prata med hundar och om medium verkligen finns osv.) är att vi ju inte kan ha Lexus ensam hemma utan att hon skriker efter oss även om vi anser att vi gjort ALLT för att försöka ha henne ensam en liten stund iallafall. Vi ville också veta varför hon är på fruktansvärt rädd för andra hundar och människor (speciellt väldigt tjejiga tjejer).

Vet att jag varit jättenervös hela dagen, tog bilen till Lund, mötte upp Anna som hade lovat att följa med som moraliskstöd, körde alla mil förbi Veberöd och rakt in i skogen där EvaLina och Ginza bor (hon hade samlat ihop ett helt gäng med hundägare och vi kunde därför få Gabriella att köra till Skåne). 

När vi kommer in börjar det med att Lexus kissar mitt på EvaLinas ryamatta, jippie (Lex har INTE kissat inne på väldigt länge!) Gabriella säger att jag inte får skälla på henne eftersom det kan förstöra hela samtalet, hon fick alltså kissa inne och komma undan med det. När vi hört vad hon ville säga konstaterade både Anna och jag att det kanske inte var så konstigt att hon kissade inne. Hon öppnade upp alla sår som för länge sedan slutits åt för både henne och mig, hon va nog väldigt nervös, precis som jag.

Hon berättade för oss att när hon va liten (mindre än en handflata) fanns det en liten tjejhand som brukade trycka ner henne i golvet, detta gjorde ont och har resulterat i att hon ibland får väldigt ont i ryggen. Hon sa också att om inte Martin och jag hade köpt henne hade hon antagligen varit död idag. Uppfödaren va en liten spinkig 20 årig tjej, vi tror att Lexus försökte säga att uppfödaren misshandlade henne, men detta är ju inget vi har bevis på tyvärr.

Hon sa också väldigt mycket saker som handlar om min barndom som mobbad/utefryst som gett mig väldigt dåligt självförtroende. När hon är utan mig, även om hon är hos sin "mormor" eller "pappa" känner hon en ständig oro över vad jag gör, vem jag är med och om jag klarar mig ensam utan henne. När hon är ensam hemma blir detta för påtagligt och hon skriker tillbaka mig. Hon tror också att eftersom vi är så lika hon och jag, så kompliterar vi varandra så bra och känner oss inte hela utan varandra.

Martins kärlek till mig anser Lexus är det bästa som hänt mig (oss). Att han "tar hand om" mig och att han gör allt för mig är väldigt viktigt i min utveckling. Att han dessutom är världens bästa pappa höjer ju honom ännu mer!.

Lexus tycker det är jobbigt att hälsa på nya folk och hundar, hon tycker det är jobbigt när de tittar på henne och hon vill bara vara i fred. Speciellt jobbigt är det när nya människor kommer in i vårt hem, hon har väldigt svårt att lita på andra och tycker dom ska gå lika fort som de kom. Gabriella säger till oss att Lexus hatar när vi tvingar henne att hälsa på nya människor/hundar, vill jag hälsa, så hälsar jag, vill jag inte så låt mig för helvete slippa! (min hund svor väldigt mycket, undra vem hon har fått det ifrån....).

Ja, detta är väl det mesta jag kan återberätta av våra 30 min tillsammans med Gabriella, mycket viktiga och lärorika. Tror nog allt vi ska dit igen.

Har ni några frågor så ställ dem gärna så ska jag försöka svara på dem!

Nu - STÄDA!


Kramar 

 

God Natt

Nu säger en något berusad blogg-skrivare godnatt!!

Lasse W och Melissa ÄGDE, dock hade dem satt Melissa på världens sämsta tänkbara scen, stackaren!!

Malmöfestivalen

Tänkte bara titta förbi och säga hej!

Nu drar jag, oduschad och svettig (prioriterade sömn framför duschen) till Malmö Festivalen!

Imorgon är jag LEDIG=)!!

Vågar inte lova förmycke, men tror nog allt att en hund-tals berättelse kommer under morgondagen



Puss och Kram på er

God Natt

Hej alla,

Tyvärr hinner/orkar jag inte blogga ikväll som det va tänkt.

Slutade jobba 22,00, då kom M och hämtade mig på jobbet. Hemma väntade Cicci och Joel, har suttit och snackat lite och nu ska jag sova, jobb 07,00 imorgon!

Just de, har lagt upp alla mina fina smycken på kakfatet (köpte ett kakfat i 2 våningar på IKEA i torsdags). Det blev riktigt nice!!


För se om jag hinner blogga imorgon, ska se Lars Winnerbäck och Melissa Horn på festivalen


Puss o Kram

Mer SOVRUM!

Hej gott folk!
Vaknade för ca 10 min sen i min nya säng! (nej inte nya säng men nya SÄNG!).

Känns verkligen som vi har ett sovrum nu och inte bara en säng i ett rum. Ska ta foto en dag, men nu har jag lite bråttom för vi ska till tippen och sen börjar jag jobba 14.00.

Det blev iallafall denna sängen, dessa sängborden och lampor som jag inte hittar=(:


Sen sedan innan har vi ju denna byrån längst med ena sidan:


Sen har ju längst andra sidan en jättestor vit garderob som gamla ägaren lämnade kvar, nu hela sovrummet går i vitt och jag ÄLSKAR det!!

Sen får vi ju inte glömma vår väggfasta 37 tums tv längst med fotkanten!!!


Så igår när vi varit på IKEA och sen med hjälp av Anna konkat upp alla kartonger på 3:e våningen så va det dags för mig att jobba, så trodde inte det skulle bli något möbelbygge, men fel hade jag!

Stanly (Martins pappa) hade kommit och tillsammans gjorde dom klart sovrummet och skulle sätta upp badrumsskåpet som vi också köpte, men då gick batterierna i borrmaskinen slut och Martin hade ingen laddare... PUST och STÖN!! men det ska han göra klart idag hoppas jag!!


Nu TIPPEN!!


Puss och Kram 

Expedit

Helloj,

Dagens tripp till IKEA gav resultat så som lådor till Expedithyllan vi nydligen köpt till vardagsrummet, skåp till samma hylla, täcke och kuddar till bäddsoffan (så nu kan vi ta emot natta-gäster utan att det känns som ett besvär), nya vardags-glas och ett kakfat i 3 våningar som jag ska ha på byrån i sovrummet med smycken på.

Imorgon ska jag dit igen, denna gången ska jag dra med mig M. Efter imorgon ska vi verkligen ha bestämt oss angående sängstomme, väljer mellan 4 st och M får de sista, avgörande rösten. Nu vill jag verkligen ha den och sängbord köpa, sen upp med gardinerna så känns det som lägenheten är klar, sen är det bara "finliret" kvar, men det kan ju gärna ta ÅR innan det känns riktigt färdigt liksom!.


Dessa sängarna väljer vi mellan förresten:

Hemnes vit

Aspelund 

Birkeland

Brimnes
Brimnes ska vi såfall ha sänggavel också till, men utan förvaringen som man praktiskt kan ta bort!


Nu en sista runda med Lex sen är det boms i sängen som gäller!

God natt kära ni!

IKEA!!

Yeeehhhaaa. Äntligen har jag vaknat till liv från de döda (känns faktiskt så)!!!

Vad ska ni söta människor göra idag då? Jag ska till IKEA!! Sen ska jag hem till MOP(Mamma och Pappa) och äta Paj och dricka mousserande vin för att fira att min älskade syster fått jobb som audionom, det bästa med detta jobbet är att hon kan kombinera sina tider så hon kan plugga klart sitt sista år!
Än en gäng GRATTIS Nuski!

Jag tänkte skriva ihopa ett utdrag från när Lexus träffade Gabriella (hon som talar med hundar), finns det något intresse för detta?! Tack Janni för tipset!!

(Gud va jag börjar lära mig mycket om hur blogg.se fungerar nu!!! thihi

Här kommer en bild på min älskade Vovve, håll tillgodo!


Denna lilla tösen va ensam hemma 15 - 20 minuter igår utan att säga
ett ljud när vi kom hem, alla ni som känner oss vet ju vilket problem
detta är för oss alla!




Kisses

Bilder


Bild på mig och Cicci (ciccidahlgren.blogg.se) från Midsommar

Jag fattar verkligen INTE hur man lägger till flera bilder på samma inlägg, så får bli 4 inlägg med bilder från sommar som jag vill visa upp=)
 

Nytt inlägg=)

Hej alla söta läsare (omjag har några kvar vill säga)

Sommaren har gått och jag har haft den BÄSTA semestern någonsin!!


Detta har jag gjort:
 
Midsommar
Guffes 25årsfest
Martins 23årsöverraskningsfest (tack alla som hjälpte till)
Linas 30 årsfest

Sen semester tillsammans med släkten i Mellbystrand
Hälsat på Sofia, Filip, Thelma och lille-Kjell i Växjö
Hälsat på Ciccis föräldrar i Kalmar.

Osså MASSOR, MASSOR, Massor mer sånna små saker som varit helt underbara!!


Guffes Födelsedag va ju helt underbar, slutade på jobbet 15.00, skulle vara på Sibbarp (hemma hos hans föräldrar) kl. 17.00. Jag har varit jätteduktig och lagt fram kläder dagen innan samt planerat smink och hår.
Lexus skulle vara hos Martinsföräldrar i deras husvagn på Lomma-camping. När jag går ut från jobbet möts jag plötsligt av VÄRLDENS värmbölja (vi har ju tack och lov AC på jobbet så där inne va det svviiinkallt).. 
Iallafall, hem, slängde mig i duschen, sen in i sängen för en 5-minuters sömn. Sen skulle jag sminka mig, OMÖJLIGT, allt bara rann av en, så det fick bli en halv-fest sminkning och håret fick jag platta eftersom jag visste att jag aldrig stått ut (eller hinnit) att våffla det, 40 min under en värmetånmg, nej jag tackar jag;)!!! Hur som helst fick vi en underbar kväll, med underbara vänner, god mat och dricka. 14.00 dagen efter va jag på jobbet igen!! Måndagen éfter (12/7) hade jag min första semesterdag!

Martins födelsedag:
Jag hade som sagt en överraskingsfest, finns inte så mycket att berätta förutom att den blev riktigt lyckad och han överraskad och glad!

Linas 30årsfest, herregud säger jag bara, FÖRBEREDELER delux!! Jättetrevlig fest, toppengod mat, Istället för tal hade jag och Anna gjort en låt som vi så vackert framförde!.


Mamma och Pappa tillsammans med min farbror och farfar (alltså hela min släckt) hade hyrt en sommarstuga v. 31 i Mellbystrand(som jag förövrigt tillbringat 1 helg/sommar med farmor och farfar sen jag va väldigt liten)

Anna, Lina, Jag och Martin bestämde oss för att komma upp och hälsa på, Lexus fick dock inte va inne i stugan och vi hade ingen hemma som kunde passa, problem tänkte vi. Men icke, Martins underbara föräldrar körde upp sin husvagn(vå får inte dra den eftersom den kräver BE-kort) och jag, Martin och Lexus som i husvagnen under nätterna, på dagarna kunde vi va utomhus hela tiden (vi va ute från 9 - 23 båda dagarna). Helt underbar semester, trotts att stugan inte va lika underbar. 

Sen åkte vi hem tidigt på tisdagen och va hemma tills tidigt(tidigt!!) på torsdagen, då vi åkte till Växjö, va det under dagen/kvällen/natten och hade underbara timmar tillsammans med vännerna där. På dagen gick vi först en lååång runda i skogen med hundarna, sen tog vi bussen in till Växjö, åt, drack cider och shoppade. Sen bestämde vi oss för att gå hem(tjejerna behövde motion och vi lika så), detta gav oss ett gott skratt, ni förstår att min älskade vän Sofia hittade inte så bra i sin egen hemstd, utan en runda på 20 minuter blev istället 55 minuter, haha så sen hade vi 2 riktigt trötta tjejer(vilket ju va bra) på kvällen åt vi gott, drack förmycke(för min del) och spelade kort. Tidigt fredag morgon la vi bilen i rikting mot Kalmar. Bodde i en stuga på Dahlgren´s område, vilket va toppen. Åt även här gott, drack gott, alla va helt underbart. Skulle göra Ölandsdjurpark på Lördagen men det ville inte väderguden, nej det ÖSREGNADE, så vi bestämde oss för att åka runt till olika glasriken och kolla, en mysig tursitgrej som jag varmt kan rekommendera!! På söndagen shoppade vi (igen) och sen på kvällen åkte vi hem.
Enda minuset (förutom vädret) i Kalmar va att Lexus och Moses (deras katt) Skrämde livet av varandra, vilket resulterade i att Moses stack och vår planerade utekväll gick i spillror!!(fast med facit i hand gjorde inte det så mycke, hade roligt ändå)..

Gekås e som gekås, inte mycket att berätta!! handlade för mellan 1500-2000 kr/person, hade problem att få in allt i bilen, annars en riktigt trevlig dag tillsammans med Mamma, Anna och Lina!

- Förlåt för att jag skriver så klyddigt, tanken med bloggen va ju att öva upp min skrivar-svenska, men för att lyckas med det måste jag ju blogga inbland också;)
 

RSS 2.0