Sola!

Jag vann kampen mot tvättberget=). trotts dess tappra försök genom att förstöra ena tvättmaskinen så hann jag ändå! dock tog det mig 3 timmar längre att tvätta, och jag fick hoppa en tvätt. men dock! Nu ska allt bara in i lådorna, och den sista tvätten som låg i torktumlaren ska vikas.

Har skurat badrummet i klorin, känner mig helt gruggig nu!. dessutom passade jag på att tvätta mitt duschdraperi i klorin också, det vart ganska mögligt längst ner, men nu är det skinande rent och luktar såå gott (hela mitt badrum luktar aq-va-kul!

Lexus som varit ensam hemma jättemånga gånger idag utan större framgång sitter brevid mig och tjurar (tror hon är kissig!!) men jag äter så hon får vänta.. när jag ätit upp och mamma är färdig med sin lasagne så ska vi träffas och gå ner tillsammans och sola solarium, mamma är en räddhare förstår ni och vågar därför inte sola ensam!. Planen är att jag och lexus ska sitta utanför och vänta på henne, sen ska de gåhem medans jag solar (mamma solar max 10 min, jag solar 15)

jag är verkligen trött på sopporna nu, hatar ju shakesen och bestämde mig för att bara äta soppa. på onsdag köper jag nog så att det blir shake, soppa och soppa istället för soppa * 3, tror kanske man inte tröttnar lika snabbt då. kommer dock bli så att jag får tvinga i mig frukosten.. drygt!!


Puss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0