Dålig på Blogga

Hej

Nu har jag kommit fram till en sak.. Jag suger på att äga en blogg, därför kan jag säga redan nu, denna bloggen kommer INTE bli uppdaterad varje dag!


Idag vaknade jag på skitbra humör, jag i ca 30 min och bara mös med Lexus, sen gick vi en hyfsat lång runda.. sen har jag städat=(,.. Nej städat är inte rätt namn, mockat heter det, snart ska jag städa. Fy fan va vi e stökiga människor, nästan lite äckligt, men nu ska det bli städat och fint=)

Lämnat Lexus hos MOP

MOP = Mamma och Pappa för er som undar;)

Sitter här och har dåligt samvete över att jag lämnat Lexus hos MOP som alltid, samtidigt vet jag att hon har det bättre där, med stor trädgård och eftersom dem arbetar i trädgården är dom ju ändå ute.
Ändå får jag sjukligt dåligt samvete eftersom hon inte e med oss.. Men Martin ska köra mig till MCboden och sen till jobbet så annars hade hon fått åka bil eller vara ensamhemma, något av det värsta hon vet...


Urk jag HATAR att ha dåligt samvete!

Helgen

Förlåt för min otroligt dåliga(obefintliga) uppdatering de sista dagarna.. Har inte funnits tid till inne-sittande och allra minst dator-sittande..

Fredags va riktigt mysig kväll med förrätt, grillat och sedan en stor ostbricka, allt var helt perfekt! Ciccis föräldrar va ju nere i Malmö, riktigt sånna mysföräldrar!!

I lördags steg vi upp tidigt och Martin körde vår SÖNDRIGA SKIT bil till Ronneby, väl där mötte vi upp hans föräldrar och åkte tillsammans med dem och köpte Martins Hoj(bilder kommer när jag hittat min kamera-sladd) sen mös vi på Ronneby camping och sen fick JAG köra alla de milen med med den SÖNDRIGA!! biljäveln (hatar den!!)... DUKTIG JAG E VA?!?!

På söndagen sov vi LÄNGE, sen åkte vi hem till MOP och va där hela dagen, solade och badade i deras varma(Skitkalla) pool


Nu ska jag duscha sen till jobbet=(

puss på er

Svettig som ett djur

.. för smart som jag är åkte jag tillsammans med Martin till MCBoden för att kolla in hoj-kläder.. Provade, provade och provade, fick bli en skön skinnjacka tillsammans med ett par jeans(svarta) samt handskar, buff(små snusnäsduk som e hel liksom) och hänglsen.

Snart ska vi (om närare bestämt en minut) göra oss iordning för att spendera kvällen tsm med www.ciccidahlgen.blogg.se, joel och ciccis föräldrar som är på besök i Malmö. Blev väldigt sent ikväll tackvare (på grund av) att de i Kalmar tycker att man kan låna ut släpvagnar utav blinkers, detta tyckte INTE Ciccis pappa som slet och letade efter ett stort med blinkers i över 2 timmar(stackaren) vilket är tur för mig en stund om min plånbok;)


NU måååste jag gå


puss o kram

 PS Ytteliggare ett bråk med Skånetrafikens personal idag, detta pga att kärringjävlen bad mig skynda mig trotts det faktum att det va HON som va sen!




Nattis

Hej igen.


Tänkte bara säga natti natti..


Har en nybadad hund som lagt sig rakt över hela sängen, lär bli mysigt att lägga sig sen;)




Imorgon ska jag hämta ut mitt paket från Nelly.com, hoppas mina saker är lika bra i verkligheten!!



Letade efter en bild på henne blöt, hittade ingen, så fick bli denna bilden istället, från första veckan hemma hos oss (ca 10veckor gammal)

Arbetsintervju

Imorgon ska jag, som tidigare nämt på arbetsintervju.
... Har redan berättat för alla nära så kan lika bra skriva här också.

Har sökt ett jobb på bokningen för det nyöppnade Scandichotellet i Malmö, tror verkligen jobbet är jättekul och att det passar mig bra. Är dock lite osäker på tiderna, ur egoistiskt synsett är det underbara tider, men det innebär att Lexus får börja på hunddagis eller vara ensam hemma 9 timmar vilket är UTESLUTET.
- Kommer att åka dit imorgon med ett bra självförtroende och en possitiv inställning, sen får vi se utefter det.


Ha det så fint=)

puss

Solat

Hej alla!!

Har precis kommit in från mamma o pappas trädgård. När jag kom ut från jobbet möttes jag utav världens största sol, så jag åkte direkt hem till mamma, slängde av mig kläderna, på med en bikini och hällde mig i solstolen, sov en stund. Efter det blev det invigning utav den nya poolen för mig del, den va DJUP!!! gick över brösten på mig, wow.


Längtar tills imorgon efter arbetsintervjun, just nu är jag bara nervös!!!
- Kom INTE in i skolan så de planerna får jag lägga på hyllan en termin till :'(



Nu ska vi snart käka här sen blir der hem och sätta upp gardiner, om vi nu inte skjuter upp det ytterliggare;)

kisses

RSS 2.0